Viktória Pozdnyakova

Zobraziť signatúry

Miesto narodenia: Vinnici na Ukrajine

Umelkyňa, dizajnérka, grafička, maliarka, žije a pracuje v Kyjeve. Viktória začala robiť tvorivú prácu od detstva. Narodila sa v meste Vinnici na Ukrajine. Od 7 rokov, zobrazuje svet okolo nej na papieri, vytvára neuveriteľné obrázky, kde vidí svet inak.
 V roku 2001 absolvovala umeleckú školu Vinnytsia na Ukrajine. V roku 2004 absolvovala Viktoria na vrchole svojej triedy, ktorá ctí svoju vysokú úroveň zručností v oblasti zloženia, sochárstva, maľby a kresby. V roku 2009 absolvovala štúdium na University of Technology a dizajnu a získala Špeciálny dizajn. Vďaka jej tvorivému spôsobu sa Viktória zúčastňuje pravidelne na výstavách, v umeleckých projektov a v mnohých tvorivých aktivitách.
V jej práci je hlboko cítiť "auru" z objektívneho sveta. Estetická chuť, intuícia, a zvládnutie techniky ozdobnej koláže, umožňuje reprodukovať multidimenzionálnu realitu z umeleckého hľadiska a pohybu bytia. Dekoratívne a originálne, mimické vrásky v grafe, filozofické a emocionálne podtexty, dotovala s estetikou a významom. Hodnotenia divákov a názory odborníkov dokazujú, že Victoria je umelcom, ktorý má čo ponúknuť svetu, ľudom i sebe.

Autorove diela


Zátišie s ovocím

Kytica